Arzentu Extra Neitsytoliiviöljy syntyy kahden arvostetun italialaisen lajikkeen yhdistelmästä: Oliva Peranzana ja Oliva Taggiasca.
Extra Neitsytoliiviöljy
· 100 % italialaista öljyä – kylmäpuristettu
· Saatu Peranzana- ja Taggiasca-oliiveista
· Erinomainen mauste herkimmille ruoille
Arzentu on huolellisesti valittu, mieto ja aromaattinen tuote, joka yhdistää Taggiasca- ja Peranzana-oliivien erottuvat ominaisuudet: molemmat lajikkeet tuottavat erittäin hedelmäisiä öljyjä: erittäin makea Taggiasco ja hieman voimakkaammilla mausteisilla vivahteilla varustettu Peranzana Extra. Yhdistelmä on erittäin miellyttävä.
Nimi "Arzentu" Argento ligurian murteessa viittaa jaloihin tuotteisiin, mutta siinä on myös elävä sävy, sekä nimessä että maussa.
Oliivit kerätään käsin marraskuussa ja joulukuussa. Öljyn puristus tapahtuu äärimmäisellä huolellisuudella, tiukasti kylmäpuristamalla.
koodi:ARG .75
Hydroponinen viljely, 100% biomassaa
Sertifioitu ja orgaaninen kannabis, joka on saatu valtuutetun viljelyn kautta
Huolellisesti valittu korkeiden laatustandardien ja yhdenmukaisuuden varmistamiseksi.
Älä nauti
THC-arvo alle 0,2%
GAME FULVICA RASPSODY vadelman makuinen hiilihapotettu vesi on poikkeuksellisen ja ainutlaatuisen mustan värin omaava vesi. Tämä hämmästyttävä väri johtuu luonnollisten humushappojen läsnäolosta, jotka antavat vedelle paitsi ainutlaatuisen ulkonäön myös ravintoarvoja ja terveyshyötyjä. Ilman sokeria, säilöntäaineita. Nestemäinen ravintolisä.
Vuodesta 1957 perinteisessä sekoituksessa, tämä makea luonnollinen viini on myyntimme huipulla kauniin amberin värinsä ansiosta.
Tässä on makea muskaatti, jota rakastamme sen melonin, persikan, aprikoosin ja myös eukalyptuksen aromeiden vuoksi.
Suussa se onnistuu hienovaraisessa sokerisuuden ja raikkauden yhdistelmässä. Se on herkkä tasapaino, joka heijastaa täällä Lunelin muskaattien terroiria.
Saatavilla pulloissa tai tynnyrissä.
Esittelemme teille Schweppes Citrus 500 ml:n virkistävän nautinnon – vastustamaton sekoitus luonnon pirteää hyvyyttä ja kuplivaa viehätystä. Täynnä eloisia sitrushedelmäaromeja tämä kupliva kokemus lupaa herättää aistisi ja viedä sinut virkistävään makoasiin.
Nauti mehukkaiden appelsiinien, pirteiden sitruunoiden ja herkullisten limettien houkuttelevasta tuoksusta, jotka kaikki ovat täydellisesti tasapainotettuja luomaan sitrushedelmien täydellisyyden sinfonia. Jokaisella kuplivalla kulauksella sinut ympäröi houkutteleva harmonia makeista ja mausteisista sävyistä, jotka saavat makunystyräsi tanssimaan ilosta.
Karamelli on meille parasta kultaisen ruskeana ja kermaisen pehmeänä, maussa on mausteinen vivahde.
Karamellisiruuppi kuuluu viiden parhaan siirapin joukkoon, joten se on ehdoton MUST jokaiselle kahvilalle. Se korostaa kahvin aromia ja harmonisoituu täydellisesti vaahdotetun maidon kanssa. Se sopii myös erinomaisesti vaaleisiin ja tummiin frappéihin tai makua antavaksi elementiksi hienolle crepesille.
Kardinaalitinktuura, joka sisältää 21 tuoretta kasvia puhdistukseen, happamuuden vähentämiseen ja yleiseen puhdistukseen. Quinta Essentia auttaa neutraloimaan ylimääräisiä kerrostumia, ympäristön myrkkyjä, sieniä ja muita rasituksia sekä vapauttamaan ja poistamaan happoja ja kerrostumia sekä normalisoimaan happo-emästasapainoa. Peruskatkerot auttavat ruoansulatuksessa, aktivoivat rauhasia, puhdistavat ja muodostavat verta, parantavat puolustusmekanismeja ja tukevat kudoksia. Valmistettu perinteisten alkemististen periaatteiden mukaan, holistinen prosessi, jonka Paracelsus on välittänyt.
Tukee/On hyvä
- Puhdistus
- Puhdistus
- Happamuuden vähentäminen
- Sidekudokset, selluliitti
- Liikalihavuus
Käyttöalue
- Happo-emästasapaino, erittymiselimet
Suositeltu annos
Ota 10 tippaa 3 kertaa päivässä lasillisen vettä kanssa.
Sisältö: 50ml
Kardinaalitinktuurat
AMINOMIL-V on välitön kasvimetabolian stimulantti. Se näyttelee keskeistä roolia kasvien fysiologiassa ja osallistuu proteiinien ja klorofyllin muodostumiseen. Se helpottaa myös makro- ja mikro ravinteiden pääsyä kasviin.
AMINOMIL-V lisää kasvien vastustuskykyä epäsuotuisille olosuhteille, kuten liialliselle kylmyydelle ja kuumuudelle, fytotoksisuuden ongelmille, tuholaisille ja taudeille. Sen sisältämät aminohapot mahdollistavat paremman veden ja ravinteiden kuljetuksen kasviin ja siten suuremman lehtimassan.
MAATALOUDEN EDUT
- Välitön kasvimetabolian stimulantti.
- Osallistuu proteiinien ja klorofyllin muodostumiseen.
- Helpottaa makro- ja mikro ravinteiden pääsyä kasviin.
- Lisää kasvien vastustuskykyä epäsuotuisille olosuhteille.
Pakkaukset:
- 1000 L
- 20 L
- 10 L
- 5 L
Vapaat aminohapot: 12% p/p
Kokonaistyppi (N): 8% p/p
Ammoniumtyppi (N): 4% p/p
Orgaaninen typpi (N): 4% p/p
Orgaaninen aine poltossa: 50% p/p
Orgaaninen hiili (corg): 24% p/p
Corg/Norg-suhde: 6% p/p
Kuiva jäämä: 58% p/p
pH: 6 p/p
Tiheys (gr/cc): 1,25 p/p
MISCELA IMPERIALI, IDEALINEN YHDISTELMÄ, JOKA ON TEHTY KOVASTA JA KORKEALAATUISESTA ARABICASTA, VALMISTETTU TARJOAMAAN KAHVIA, JOSSA ON VOIMAKAS JA TÄRKEÄ MAKU, PÄÄTTÄVÄ JA KONSISTEERUVA RUNKO SEKÄ AROMI, JOSSA ON MIELLYTTÄVIÄ MAKEAHKOJA SÄVYJÄ.
KOOSTUMUS: 70% ROBUSTAA 30% ARABICAA
2 vuotta valmistuspäivämäärästä. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, ilman lämpötilassa 2 °C - 25 °C ja suhteellisessa kosteudessa enintään 75 %. Säilytä jääkaapissa enintään 48 tuntia avaamisen jälkeen.
Suosituin pullo luomuvaahterasiirappia, amberin värinen, täyteläisen makuinen siirappi, täydentää monia jälkiruokia ja makeita valmistuksia. Se on todellinen sokeri omassa oikeudessaan, luonnollinen kokonaisuus, metsän sokeri.
Sen ainutlaatuinen maku tyydyttää niin nuoret kuin vanhatkin!
La Ferme Vifranc inc.:n hallinnoima vaahterametsikkö hoidetaan hellävaraisesti, ilman intensiivistä kaatamista tai leikkaamista, ja vaahterat elävät rinnakkain muiden puulajien kanssa, luoden harmonisen ja tasapainoisen metsän, joka on sertifioitu luomuksi.
Luomuvaahterasiirappia tuotetaan maaliskuun puolivälistä huhtikuun loppuun. Vifranc Farmin korkeat laatuvaatimukset näkyvät tässä poikkeuksellisessa siirapissa, erityisesti vaativien menetelmien kautta vaahterametsikön hoidossa ja vaahterasiirapin tuotannossa:
- Tätä siirappia varten käytetään kahta vaahteralajiketta, sokerivaahteraa ja litteää vaahteraa.
- Heti kun mahla on kerätty, se varastoidaan ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin säiliöihin kypsymään 24 tunniksi.
Hamoud Boualem, vertaansa vailla oleva limonadi, sai arvonsa vuonna 1889 Pariisin maailmannäyttelyssä. Sitä kutsuttiin silloin nimellä "La Royale", ja se voitti kultamitalin, joka oli kilpailun ulkopuolella, sekä useita muita palkintoja.
Siitä lähtien perinteitä on vaalittu sukupolvien ajan, ja reseptiä on siirretty eteenpäin, sillä juoma on rikastettu sitruunan eteerisillä öljyillä.
Saatavilla:
Lasissa: 25 cl, 1L
Pet: 33 cl, 1L, 2L
Tölkissä: 33 cl
Extra-neitsytoliiviöljy "Jacoliva Verte".
Sadonkorjuu 2019
Tuote on valmistettu Manzanilla Cacereña -oliiveista, jotka on kerätty 1 kuukausi - 1 kuukausi ja puoli ennen kypsymistä.
Intensiivinen vihreä hedelmäisyys. Poikkeuksellinen tuote.
100% ''manzanilla cacereña'' -lajike vihreänä.
Monet asiakkaistamme tulevat erityisesti osastollemme hakemaan ''Jacoliva Verte''.
5L kanisteri, tuote Extremadurasta.